mandag 4. mai 2009

Lingers Magiske Motell har flyttet til denne adressen


Nå har jeg flyttet motellet til en annen gate. Om ikke arkene er hvitere der, er den boka uskrevet og alt er usagt. Og det usagte finner sine stemmer i tekstene. Hun som overtalte meg til å flytte er Amatøren. Hun ville starte på nytt, som hun sa. Sabotøren, en annen som gjester motellet mitt, ble med på flyttelasset. Hun har det tydeligvis ikke så travelt med å forlate hun heller. Og hun betaler jo for seg. Jeg kan ikke ta henne på noe. Så hun får bli. Uansett hvor mye Amatøren ønsker at jeg skal sende henne på huet og ræva ut.

Jeg beholder denne adressen i fall det blir vantrivelig på den nye adressen. Jeg synes allerede, bare få dager etter åpningen, at lokalitetene er mer tungvinte enn i denne gaten som heter blogspot. Men vi får se. Tanken er at jeg skal drive videre på den nye plassen. Men det er ingen skam å snu.

Velkommen til mitt Magiske Motell. Du skal få et rom, og du får være så lenge du måtte ønske. Du må gjerne blande deg inn i disputten som foregår mellom Amatøren og Sabotøren. De trenger visst å høre noe annet enn sine egne stemmer.

Linger